Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Yorgun ve bezgin...

İlk yarıda Trabzonspor için futbol adına söyleyebileceğimiz fazla bir sözümüz yok. Sahasında oynadığı bir maçta ilk kornerini 44.dakikada atan bir takımdan bahsediyoruz. Temposuz, üretkenlikten uzak, vasata bile yaklaşamayan; yorgun ve bezgin bir takım Trabzonspor...
Topla daha fazla oynayan, pozisyonlara girmeye çalışan takım Gaziantep'ti. Gaziantep'in geliştirdiği her atakta Trabzonspor savunması sıkıntılar yaşadı. Constant öylesine sorumsuz bir görüntü içerisindeydi ki yenilen birinci golde topu rakibe armağan etti. Biz her hafta Şota'nın yanlışlarını dile getirmeye çalışıyoruz ama Şota ne yazık ki her hafta yanlış yapmaya devam ediyor! Önde hücumda üretkenliği sağlayan Marin sakatlanıp oyundan çıktığı anda oyuna girecek oyuncu Medjani olmaz... Çünkü Mbia ve Okay hemen hemen aynı özellikte oyuncular... Bir de Medjani gibi oyunun sadece savunma tarafında olan ismi oyuna soktuğunuz zaman önde nasıl çoğalacaksınız? Tercih, Özer'i kenardan orta alana alıp, Sefa'yı oyuna sokmak ya da Alper'i sol beke alıp, Constant'ı orta alana çekmek olsaydı daha doğru olurdu.
İkinci yarı yine Gaziantepspor, Trabzon'a göre oyuna daha iyi başlayan takımdı. İkinci golde Okay'ın hatası var. 2-0'dan sonda ise Şota, N'Doye'i de oyuna sokarak forveti ikiledi ve ilk yarıya göre daha çok pozisyon üreten bir takım ortaya çıktı. 2-2'yi de yakaladı. İkinci golden sonra ise daha maçın bitmesine uzun süre olmasına rağmen Trabzon telaşlı oynamayı karıştırdığı için birçok atak girişimlerinde final pası yanlışları yüzünden üçüncü gole ulaşamadılar. Gelelim hakem Çağatay Şahan'a... Son dakikada Antepli oyuncunun elle oynadığı pozisyon penaltıydı. Trabzonspor'un Aykut ile serbest vuruştan bulduğu golde ise Medjani'nin pozisyonu ofsayttı. Şahan, maçın ikinci yarısında kontrolünü tamamen kaybetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA