Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Beşiktaş oyunu tutmalıydı

Özellikle ilk yarıya bakarsak ikinci 45 dakika hiç de bu tarz hareketli bir oyunun sinyallerini vermiyordu. Buna karşı çok iyi başladı ikinci yarı, belki de tahmin edilmedik bir şekilde 1-0'la oyuna başladı Beşiktaş. İlk yarıda pozisyon üretilememişti. Atılan klasik bir Gökhan Töre golüydü, ceza sahasına doğru kat edip attığı şutla gol geldi. Beşiktaş'ın yenilmesinin en temel sebebi 1-0'ı doğru oynayamaması oldu. Golden sonra topu tutup işi bitirebileceğiniz, maçı öldürebileceğiniz bir ortam vardı. Oyunu daha iyi tutması gerekiyordu Beşiktaş'ın.
1-1 sonrası baş aşağı giden bir maç vardı. Brugge'un bu kadrosuna bakınca 18 numaralı Gedoz'un sonradan oyuna girişi biraz garip duruyor. Oulare'nin oyuna girişi maçı Beşiktaş ceza sahasına taşıdı. İki tane uzun santrfora dönerek hem De Sutter, hem de Oulare'yle savunmayı arka tarafa yasladı. Halbuki 1-0'da al ver yapıp oyunun temposunu düşürmesi gerekiyordu takımın. Bunu sadece 5-6 dakikalık kısa bir dönem için yapabildik. Orta sahada kalite olarak daha üstün bir takım olan Beşiktaş bu pas trafiğini sağlamalıydı.

BİLİC CEVAP VEREMEDİ

Gedoz penaltıyı biraz süsledi ama Serdar'ın yaptığı hamle çok net ve penaltı bu açıdan doğru. Çok net bir darbe var. Bunu yaparsanız oyuncu da süsler. Ben Gedoz'un nasıl 11 dışında kaldığını çok anlayamadım açıkçası, çok yetenekli bir oyuncu. Seyircinin tempoya katılımı da dikkat çekti. Oyuna çok iyi katıldılar, oyunun sonuna kadar içindelerdi. Brugge kenar yönetimi Preud'homme önderliğinde çok başarılı işler yaptı.
Kenar oyuncusu Gedoz'un oyuna girişi, çift santrfora dönüş... İlk golde Gedoz vuruşu yapıyor, De Sutter hemen müdahale ediyor.
Bu da onun ne kadar oyun içinde olduğunu gösterir. Normalde dönen topu kovalarsınız ama bu hamleyi yapmak gerçekten başarılı. Maçta Club Brugge takımının arzusuyla maçta tempo çok yükseldi ve buna Bilic hamleleriyle cevap veremedi. Son dakikalarda yaşanan pozisyonlara bakarsak 2-1'e sevineceğimiz bir tablo ortaya çıktı bile diyebiliriz.

En yüksek not 7
Gedoz

En düşük not 4
Demba Ba

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA