Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Bu skor ölçü olmaz

İlk yarı pozisyon bulamayan A Milliler as kadroya döndüğü anda Bulgaristan'ı çözdü.
Terim'in kadro tercihini nasıl yorumluyorsunuz?
Hazırlık maçlarında taktiksel hamleleri yorumlamak çok da kolay değildir aslında. Ama dün, ideal 11'e yaklaştıkça aradığı skoru çok rahat bulan bir Milli Takımımız vardı sahada. Şunu söylemek lazım; tabii ki futbolun bir takım oyunu olduğunu kabul ediyoruz ama bu takım oyununun bireysel performanslardan kaynaklandığını söylemek gerek. Tıpkı ligin skorer oyuncusu Burak Yılmaz'ın oyuna girip skoru belirlemesi gibi...

Bulgaristan provası Kazakistan mücadelesi için bir kıstas olabilir mi ?
Bulgaristan maçı ve bu tip diğer hazırlık sınavları bir ölçü olamaz. Hatta benim için hedef maçlar öncesi yapılan provalardaki oyun ve sonucun bilimsel olarak bir ölçüsü yoktur. Bu zamana kadar da bu tip maçların böyle ölçü olduğunu da görülmemiştir zaten.

Terim bu maç doğrultusunda Kazakistan 11'ini belirlemiş midir?
Fatih Hoca'nın Kazakistan maçı 11'i kafasında bellidir. Bu hazırlık maçında ya 1, ya 2 mevki için kafasındaki soru işaretlerine cevap bulmuştur. Yoksa Terim'in bu maçın sonucu ve performansına göre bir 11 dizayn edeceğini düşünmüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA