Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

İyi takım Lizbon'da yenilmez!

İki takım arasındaki fark siyahla beyaz kadar… Beşiktaş'ta oynayanlarla oynamayanlar, teknik direktör Şenol Güneş tarafından zaten bu maçta belirlenmiş. Oynamayanlara da şans verilmiş. Bence de doğru yapılmış.
Siyah-beyazlılar, zaman zaman çok güzel şeyler yapıyorlar. Ama finalde, gerekli yerlere topu da sokamıyorlar, oyuncuyu da. Belki de dün ilk 15 dakikada rakiplerini ölçtükten sonra "Nasıl olsa biz bu işi götürürüz" dediler.
Onun da tesiri var herhalde. Ama şunu hiçbir zaman unutmamalılar: Rakip ne olursa olsun, maçı en az 2 veya 3 farka getireceksin. Eğer getiremezsen sonra en ufak hatanda şemsiyenin terse döndüğünü görürsün.
O zayıf dediğin rakip seni hırpalamaya başlar ve sen de saçma sapan işler yaparsın.
Beşiktaş'ın patronu Şenol Güneş, sinirlendiği zaman da hırslandığı zaman da aynı tepkiyi gösteriyor. Ağzı biraz küfre alışmış. Küçük takımları çalıştırırken bu fazla belli olmaz. Ama büyük takımları çalıştırırken hep göz önünde olduğun için koymalarda-boşaltmalarda biraz dikkat edeceksin. Sen dikkat etmezsen futbolcuna veya rakibe bir şey söyleme hakkın kalmaz.
Kolay geçen bir maçtı ama genel sonuca yetmedi. Lizbon'da ne olur? "Ben Beşiktaşım iyi futbol oynuyorum" dersen orada yenilmeyeceksin, sonuca gideceksin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA