Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Herkes çatıya takılıyor

Bazen denizleri geçiyoruz, derede boğuluyoruz! Dün akşamki gibi. İki yudum kar yağdı, maç tatil oldu. Hakem maçı tatil etme kararında doğruyu yaptı. Aslında maçı hiç de başlatmayabilirdi! Yahu kardeşim trilyonlar harcıyorsunuz dün akşamki maçı oynatamıyorsunuz. Beyler takılmışsınız statların tepesine, çatısını kapatmaya! Bakınız bu çatı kapatma işi büyük paralar tutar. Bu stadın zeminin altına sıcak su borularını döşersiniz, maç başlamadan 4-5 saat önce kazan dairesinden suyu basarsınız, bu zemin pırıl pırıl olur, maç da oynanırdı. Harcayacağınız parada da 400-500 bin lirayı geçmezdi. Nerelere ne paralar harcıyorsunuz? Bu sahaların zeminini yapamıyorsunuz!
Bakınız Ankara 19 Mayıs Stadı zeminini suni çim yaptılar, rezaletti. G.Birliği kendi çabası ile zemin ısıtmalı yaptı, maçlarını oynuyor. Aynı şekilde Sivas'ın sahası da alttan ısıtmalı!
Bu maçlar karlı zeminde kırmızı topla oynanır ama İstanbul'da karın yağacağı bir hafta evvelden konuşulmasına rağmen topun bile önlemini almamışlar!
Şimdi milletin ağızına ciklet verdiniz. F.Bahçe bağıracak "haksız rekabet yapılıyor" diye.. Veya başkaları da bağıracak! Buna düşme hattındaki takımlarda dahil tabi.. Bu tip maçlar hava şartlarından yarıda kalırsa otomatik olarak bir gün sonraya sarkar. Ama bir gün sonra da hava kötüyse federasyon devreye girer. Haliyle federasyonun dediği olur.
Maç 5. dakikada oynanamadı, şimdi kararı federasyon verecek; kalan 85 dakika mı oynanacak yoksa maç sıfırdan mı başlayacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA