Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Kartal, Güneş ile takım oldu

- Beşiktaş'ı her kesim beğeniyor. Şampiyonluğun bir numaralı adayı mı?
Beşiktaş şu anda ligin en keyif veren, en çok koşan, en iyi pas yapan ve en etkili hücum gir-i şimlerinde bulunan takımı. Şenol hoca, Bilic'in Beşiktaş'ta gerçekleştiremediği duygusal birlikteliği sağlamış görünüyor. Ben Milli Takım'da da görev yapan Olcay, Oğuzhan, Ersan, Gökhan gibi yerli oyuncuların bu kadar çok birbirlerine destek verdiği bir dönem görmedim.
Şampiyonluk takım olmaktan geçiyor. Geride bıraktığımız haftalara bakarsak, Beşiktaş takım birlikteliğini galibiyette de yenilgide de sahaya en iyi yansıtan takım görüntüsü verdi.

- Gomez'i Galatasaray da istedi ama Beşiktaş aldı. Hamza Hamzaoğlu "Keşke benim takımımda olsaydı" diye hayıflanıyor mudur?
Hamza hoca sezon başı transferlerle ilgili yorum yaparken sadece Gomez'i istediğini dile getirmişti. Ne kadar haklı olduğu görülüyor.
Alman oyuncular Türkiye için her zaman biçilmiş kaftandır. Çünkü ülke sorunu yaşamazlar, kolay kolay da mazeret üretmezler.
Gomez geldi, Beşiktaş'a çok çabuk uyum sağladı, takımla bütünlük yaşadı ve İtalya'da özlediği golleri Beşiktaş'ta atmaya başladı.
Galatasaray eğer Gomez'i almış olsaydı zirve yarışında rakiplerine ciddi bir üstünlük sağlardı.
Çünkü Gomez ideal bir golcü. Topa nerede, ne zaman, ne şekilde vurulacağını iyi biliyor.
Doğru pozisyon alıyor. En önemlisi Alman golcü, her iki ayağını aynı mükemmellikte kullanırken kafayla da etkili vuruşlar yapıyor.
Beşiktaş Demba Ba'da bulamadığı istikrarı Gomez'de bulacak. Alman yıldız attıkça Hamza hocanın haklılığı hep gündemde kalacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA