Türkiye'nin en iyi haber sitesi
VOLKAN ÜSTÜYILDIZ

Türk gecesi Trabzon'un

Trabzonspor Medical Park, EuroCup D Grubu mücadelesinde konuk ettiği Banvit'i son 10 dakikada attığı 34 sayı ile devirirken, dördüncü maçında üçüncü galibiyetini aldı

EuroCup'ta dün gecenin maçı Trabzon Hayri Gür Spor Salonu'ndaydı. D Grubu'nda iki Türk ekibinin mücadelesinde nefes kesen bir 4. periyot sonrası Trabzonspor Medical Park, Banvit'i 96-88 yenerek 4'te 3 yaparken, grupta Kazan ve Aris ile birlikte zirveyi paylaştı. Süper Lig'de henüz galibiyet alamamasına rağmen EuroCup'ta farklı bir görüntü çizen bordo-mavililer karşısında ilk üç periyotta kontrol Banvit'in elindeydi. Son bölüme 67-62 önde giren Banvit, üst üste 4 sayı bularak farkı 9 sayıya (71- 62) çıkardıktan sonra Trabzonspor hücumda adeta çıldırdı. Odom ve Kinsey'in üçlükleri ile eriyen fark, suskun skorer Hardy'nin de maça dönmesiyle 34. dakikada 1'e düştü: 70-71. Hücumdaki coşku savunmaya da yansıyınca Trabzonspor 81-73 öne geçti. Son 4 dakika ise art arda üçlükler ve Kulig'in blokları ile geçti. Banvit, son 30 saniyede Fortson'un üçlüğüyle farkı 3'e indirse de (89- 86) Trabzonspor maçtan 96-88 galip ayrıldı.

DİĞER SONUÇLAR

ERKEKLER EUROCUP

Beşiktaş Sompo Japan-Szolnoki Olaj: ......... 76-67
Krasny Oktyabr-Galatasaray Odeabank: ..... 72-88
FIBA ERKEKLER AVRUPA KUPASI
Rosa-Türk Telekom: ........................................ 68-84
KADINLAR AVRUPA LİGİ
Abdullah Gül Üni.-Spar Citylift Girona: ......... 79-69
Fenerbahçe-Sopron: ....................................... 86-69
Galatasaray Odeabank-ESBVA LM: .............. 59-35
FIBA KADINLAR AVRUPA KUPASI
Adana ASKİ-Sparta&K Moskova Region: .... 67-73

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA