Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

'Büyü' suçu

Pazar gecesi Star'daki Telegol programında Kadıköy Şükrü Saracoğlu stadına yapılan büyüyle (daha doğrusu büyüyü çözme operasyonuyla) ilgili bir haber vardı.
İddia şöyle: Stat müdürü Mürşit Tarhan ile yönetici Hakan Bilal Kutlualp, geçen sezonun ilk haftasında oynanan ve F.Bahçe'nin 3-0 yenilgisiyle sonuçlanan İstanbulspor maçının ardından stada büyü yapıldığına inanmışlar. Bunun üzerine 'medyum' Ayten Gürışık ile anlaşmışlar.
Ayten hanım idrar, sirke ve deniz suyundan oluşan bir sıvıyı sahaya ve stadın çevresine dökmüş. Bu arada dualar filan okumuş. Böylece büyü çözülmüş. F.Bahçe maçları kazanmaya başlamış.
Haber gerçekten ilginç. Ancak Star'daki arkadaşların bu haberi veriş tarzını ben tutmadım. Sanki büyük bir kabahat, affedilmez bir suç varmış da... Onlar da 'kamu yararı adına' bu olayın üstüne gidiyormuş gibi bir hava programa hakimdi.
Ben büyüye filan inanmam. Hemen herkeste olan 'majik (büyü) düşünce'nin bir tezahürü olarak görürüm ve güler geçerim. 'Büyülü stat' hikayesi de öyle... Bence haberin çatık kaşlarla değil biraz dalga geçerek, tiye alarak, mavrasını yaparak sunulması daha yerinde olurdu.
Eğer haber gerçekse... Ki öyle gözüküyordu... Kutlualp ile Tarhan enayiliklerine doymasınlar. Çünkü gülünç duruma düştüler. Hoş kadıncağızın parasını filan da vermemişler ya... Bence asıl ayıp, asıl kabahat o noktada!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA