Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

PKK usulü dırdır

Şu 'kadın dırdırı' konusunu ben çoktan kapadım. Ama adı üstünde, 'dırdır'; peşimi bırakmıyor. En son dün Mehmet Barlas kulağımı çınlattı.
Madem öyle ben de bir örnek daha vereyim. Hakan Aygün'ün medya anılarını anlattığı 'Açıklıyorum: Kral Çıplak' kitabından bir bölüm... Aygün, Apo ile röportaja gidiyor. Laf dönüp dolaşıp Apo'nun eski karısı Kesire'ye geliyor. Gerisini Aygün'den dinleyelim:
"Nasıl bir kadındı Kesire?" Apo'nun yüzü 'tatlı bir bela'yı anlatırcasına müthiş bir gülümsemeyle aydınlandı: "Allah kimsenin başına öyle karı vermesin." Elleriyle iki yakasını bu sözleri tamamlayacak bir şekilde silkeledi. "Niye" diye sordum: "Çok geçimsizdi, her şey problem, her şey dert. Dırdırcı mı dırdırcı. Daha fazlasını sorma, özel hayata giriyor."
Biliyorsunuz şu sıralar gündemde Apo'nun kardeşi Osman Öcalan'ın aşk itirafları var. Örgüt ilişkilerine müdahale etmiş. Osman ile sevgilisine 'teşhir ve tecrit' uygulamışlar. Kim bilir; belki de liderlerinin neler çektiğini bildikleri için Osman'ı kadınlardan korumaya çalışmışlardır!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA