Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Kanal İstanbul nasıl engellenir?

Yalman Güç adlı okurumuz ise dünkü yazının sonuna eklediğim maddelerden dördüncüsünü geliştirmiş.
Kanal İstanbul projesini engellemek için uluslararası tezgâhlara gerek olmadığını belirtiyor Yalman Bey:
"Bizimkiler 10 kuruşluk kâğıda yazılmış ve 'yürütmeyi durdurma' talep eden dilekçeyi bölge idare mahkemesine verir... Altında, Oktay Ekinci ('Eğer böyle bir projeyi öğrencilerim bana getirselerdi sıfır verirdim' diyen alim ve fazıl zat), TMMOB ve TTB ('tabiplerin burada ne işi var' demeyin; dertlere deva ebegümeci, salça her yemekte bulunmalı) imzaları olur. HES'ler ve Ege'de bazı barajlarda su tutma işleminin geciktirilmesi örneklerinde olduğu gibi muvaffak da olurlar. Masrafsa; sıfıra yakın. Ne dersiniz, çok mu menfi düşünüyorum?"
Bence okurumuz olumsuz düşünmüyor; gerçeğin kendisi olumsuz! Türkiye'de "neyin" yapıldığına değil, "kimin" yaptığına bakan çok insan var.
Hüseyin Çelik her fırsatını bulduğunda bunun esprisini yapar: "Kızılay'da yürüdüğümüzü gördüklerinde bile 'yürütmeyi durma' davası açıyorlar." Devletçi zihniyet başa beladır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA