Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Suya zam gerek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş... Dün Ortaköy'deki Feriye Lokantası'nda... Mevlüt Çavuşoğlu için bir yemek verdi.
Çavuşoğlu sadece AK Parti kurucusu ve üç dönemdir Antalya milletvekili değil... Aynı zamanda Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin ilk Türk Başkanı... 2010'da Başkan seçilen Çavuşoğlu'nun iki yıllık görev süresi önümüzdeki günlerde bitiyor.
Topbaş ve Çavuşoğlu konuşurken dışarıda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyordu. Birçok kişi "Yine mi yağmur" diye yakınıyor.
Bense seviniyorum. Evet, yağmur benim de günlük yaşamımı etkiliyor ama... Eğer yağmur yağmaz, barajlar dolmazsa, ciddi sıkıntı olacak.
Hayır, şimdi değil, önümüzdeki yıl: 2012 sonbahar-kış döneminde fazla yağış beklenmiyor. Bu da barajlardaki suyun azalması nedeniyle su sıkıntısı baş gösterecek demektir.
Yemek çıkışında Kadir Topbaş'a bundan söz ettim: "Lütfen yazın; su tasarrufu yapmalıyız" dedi. Ben de, "Su fiyatlarını artırın" dedim. Güldük tabii: Hangi siyasetçi zam yapmak ister ki!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA