Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

@AzizYildirim

Bizim Aziz Yıldırım bazen çok komik oluyor. Alex'in, "Aykut Kocaman beni kıskanıyor" mealindeki twitter mesajını geçen akşam NTV Spor'da bir anlatışı vardı ki izlerken koptum.
Efendim Alex bir arkadaşına mesaj atmış da... İki kişinin arasındaki bir yazışmaymış da... Medya bunu alıp manşetlere çekmese, bu tartışmalar olmazmış da...
Birisi Aziz Bey'e twitter ile mesela e-mail farkını anlatabilir mi lütfen? Twitter özel bir alan değil ki. Oraya bir şey yazmak, küresel panoya ilan asmak gibi bir şey. İnsanlar tam da herkes bilsin diye twitter'a o mesajları koyuyor.
Zaten Alex de, Aykut Hoca ile olan çekişmesini, bütün F.Bahçe taraftarı duysun diye o mesajı yazdı. Esas amacı seyircinin teknik direktörü baskı altına almasını sağlamaktı.
850 bin kişi (ki bunların yüzde 90'ı F.Bahçelidir) Alex'in twitter'a yazdığı mesajları takip ediyor. Yıldırım farkında değil: Klasik medyaya gelene kadar, Alex'in kendi medyası var...
Not: Acaba twitter'ı Başkan'a öğretmemek daha mı iyi? Tepesi attığında yazacağı mesajların altından kalkamayabilir çünkü.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA