Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

"Ben o sözleri alkışlamadım"

Dünkü yazıda... Hem Borusan Filarmoni Orkestrası'nın salı akşamı gerçekleşen özel konserinin çok hoş olduğunu belirtmiş... Hem de konuk şef Ali Poyrazoğlu'nun, bilgi hatalarına ve ideolojik çarpıtmalarına değinmiştim...
Mesajına, "Ali abiyi çok severim ama..." diye başlayan işadamı Gökhan Özbek... Poyrazoğlu'nun başka bir gafının altını çiziyor:
"Özel sektörün bu güzel girişiminde, niye özel sektöre vurduğunu anlamadım... Büyük sanat yapabilmek için ille de devlet sanatçısı mı olmak gerekir? Burası Sovyetler Birliği mi? O lafları alkışlayan insanları şaşkınlık içinde izledim."
Hükümet de eleştirilir, özel sektör de... Ama bunu, ideolojik bir fanatiklikle değil, "doğruya doğru, eğriye eğri" şeklinde yapmak gerekmez mi?
Not:
Gökhan Özbek'ten 1 Ağustos 2010'da söz etmiştim. Hani Point Hotel Barbaros'u, Beral Madra'nın uzmanlığına başvurarak, tepeden tırnağa yerli çağdaş sanat eserleriyle donatan işadamı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA