Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Gaziantep rakısı

Feyzullah Aslan kısa süre önce "sözcü" olarak görev yaptığı genel müdürlüğünden, Gaziantep'e İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Gazetecilerle arası oldum olası iyi olan Aslan Müdür gaziler kentine gider gitmez oradaki meslektaşlarımıza da sevdirdi kendini. Ancak Gaziantep sakin bir il. Yani orada gündemi tutacak, ortalığı sarsacak polisiye haber çıkma ihtimali az. Bu nedenle pos bıyıklı, tatlı sert bakışlı fotoğraflarını fazlaca göremez olduk Aslan Müdür'ün. Yine de iş edindim, Gaziantep'te çalışan ve uzaktan akrabam olan genç bir gazeteciyi arayıp sordum
- Ne oluyor oğlum? Yatıyor musunuz gece gündüz? Hiç icraat yok mu poliste?
- Olmaz mı abi? Çok komik bir şey oldu geçen gün.
- Ne oldu anlat bakayım?
- Abi 3 bin şişe rakı çalan bir hırsız çetesi yakalandı Antep'te.
- Eee neresi komik bunun?
- Dur abi sonunu dinle. Hırsızların şefi rakıları hangi depodan çaldıklarını söyledi. Bir de gittiler ki; deponun sahibi olayı kabul etmiyor. "Benim rakım filan çalınmadı" diyor. Soruşturma derinleşince ortaya çıktı. Meğer sahte rakı imalatçısıymış deponun sahibi. Polise gidip "malım çalındı" diyememiş. Senin anlayacağın bir taşla iki kuş vurdu polisler.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA