Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Akademi farkı

atv'nin Türkiye'nin gerçek yıldızını arayan yarışması "Akademi Türkiye", finalistlerini adeta yeniden yarattı. Üç haftada yaşanan inanılmaz değişim herkese parmak ısırttı

YILDIZ FABRİKASI
"Blendax'la Akademi Türkiye" adeta "star üretim fabrikası" gibi çalışıyor. Üç hafta önce müziğe tutkun, yetenekli ama sıradan gençler olarak Akademi kapısından içeriye adım atan adaylardaki değişim herkesi şaşırtıyor. Bu farkı en iyi ortaya koyan ise Akademi'nin fotoğraf direktörü Zeynel Abidin Ağgül'ün çektiği kareler... Üç hafta önce çekilen fotoğraflardaki ürkek, kararsız bakışlar yerini "star ışığına" ve kendine güvene bırakmış. Özellikle bayan yarışmacıların olumlu yöndeki fiziksel değişimleri, parmak ısırtacak cinsten.

TARZLARI OLUŞTU
Adaylar hafta içinde bir yandan ders alırken, diğer yandan kreatif direktör Dilara Endican'ın gözetiminde yeni görsel tarzlarını oluşturuyor. Kostümler, hem kendi tarzlarına hem de söyleyecekleri şarkıya uygun seçiliyor. Görsel açıdan "kendilerini aşanların" başında ise Elçin, Pınar ve Jale geliyor. Tuğçe hızla kilo veriyor, Burcu seksi bir imaja bürünüyor. Özge masumiyet ile dişiliği harika bir şekilde birleştiriyor. Nalan sürekli kendini yeniliyor.

HAFTANINKAZANANI
Halk yine 'Barış' dedi Halk yine 'Barış' dedi
İlk hafta halk oylamasında birinci sırayı alan, ikinci hafta yerini Timuçin'e bırakan Barış, bu hafta yeniden birincilik tahtına oturdu. Cumartesi akşamı hemşehrilerine destek vermek için 3 otobüs tutarak Zonguldak'tan İstanbul'a gelen hayranları da tezahüratlarıyla genç yıldız adayına destek verdiler.

HAFTANIN KAYBEDENLERİ
Barajda kalan Özge ve Burcu bu hafta büyük bir heyecan yaşayacak. GSM hatlarına gönderilecek oylarla cuma akşamı kimin eleneceği belli olacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA