Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

NE DEMİŞ?
"Benim Barış'la aramda öyle bir problem olmaz. O altta, ben üstte fark etmez!" (Özgür, "Akademi Türkiye"de halk oylamasındaki sıralamayla ilgili yorum yapıyor)

GAF KÜRSÜSÜ
Ankara
'dan arayan Nazlı Saner, TRT-1'de "dün saat 11.00 sularında" yayınlanan bir duyuruyu yakalamış: "Almanya'nın Stuttgart kentinde yapılacak Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Amatör Ses Yarışması'na katılacak adayların başvuru formlarını 24 Ocak tarihine kadar ilgili konsolosluktan almaları..." Yarışma 30 Ocak'ta yapılmış. TRT derin uykuda...

BİZİM DECODER
Reality TV
'de izlediğim "Polislerin Öyküsü" adlı belgeselde ABD ile ilgili inanılmaz suç istatistiklerinden haberdar oldum. Örneğin ülkede her 11 kişiden biri, büyük mağazalardan mal çalıyordu. Mağazalardan yapılan hırsızlık tüm suçların yüzde 50'sini teşkil ediyordu. Mağaza sahipleri ise yasal zorunluluk nedeniyle gizli kameraların da içinde bulunduğu güvenlik harcamalarını vergiden düşemiyor ama etiketlerine yansıtabiliyorlardı. Yani hırsızlar hem mağazadan, hem de diğer vatandaşların cebinden çalıyorlardı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA