Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

NE DEMİŞ?
"Galatasaray'ın 72 milyon lirayı unutmaya tahammülü yok." (Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, "Telegol"de Ali Sami Yen Stadı'nın 7 yıllık tribün geliri olan 72 milyon dolardan söz etmeye çalışıyor)

GAF KÜRSÜSÜ
17 Mart Çarşamba günü Show TV'de yayınlanan "Passaparola" da Metin Uca, Sinan Bengier'e imkansız kelimelerden birini soruyor: "Fransız halk dansı?" Bengier yanıtlıyor: "Gavat!" Doğru yanıt hemen "Gavot" olarak düzeltiliyor.

BİZİM DECODER
Hamas
lideri Şeyh Yasin'in İsrail tarafından düzenlenen bir suikast sonucu öldürülmesiyle Ortadoğu'da dengeler yeniden altüst oldu. Şimdi tüm dünya bu suikastın, Ortadoğu'yu yeniden büyük bir savaşa sürükleyeceğinden endişe ediyor. İşte tam da bugünlerde History Channel dünyayı sarsan bir başka suikasta ışık tutuyor. Bu akşam saat 21.00'de ekrana gelecek belgeselde ABD'nin eski başkanlarından Ronald Reagan'ın yaralı olarak kurtulduğu suikastın sır perdesi aralanacak. Özellikle doktorların, Başkan'ı yaşatmak için verdikleri müthiş mücadeleyi kaçırmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA