Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

NE DEMİŞ?
"Popstar
'da jüri olsam, oyunuma kimse gelmez!"
(Ata Demirer'in Tempo dergisine verdiği röportajdan)

GAF KÜRSÜSÜ
Demet Akalın
, çalıştığı Maksim Gazinosu'nun sahibi Fahrettin Aslan'a hediye götürmek istemiş. En çok neyi sevdiğini öğrenmek için de araştırma yapmaya başlamış. Aslan'ın yakınları büyük patron için "şeker hastasıdır" demişler. Demet de bunu "şekeri çok sever" şeklinde anlayıp, bir kilo çikolatayla patronunu ziyarete gitmiş... Sonuç: "Sen benimle dalga mı geçiyorsun?" diye fırçayı yemiş!

BİZİM DECODER
Jurassic Park
filmini izlerken gözlerime inanamamıştım. Kocaman dinozorlar, insanlarla aynı çayırda koşturuyordu. Bu teknolojik sıçrama bugünlerde "sıradan görsel efektler" arasına katıldı. Discovery Channel'da izlediğim "Dinozor Gezegeni" ise mükemmel görsel efektleriyle milyonlarca yıl önce dünyada olup bitenleri ekrana getirdi. Ünlü aktör Christian Slater'in seslendirdiği belgesel bu ay sıkça tekrarlanacak. Kaçırmayın derim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA