Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

Ne demiş?
"Evet Jale, çingene maşası, biraz da sen konuş bakalım..." (Ali Saydam'ın Akademi'deki dersinden)

Gaf kürsüsü
"Bizi evleri başında izleyen seyircilerimiz Turkcell 3980'e mesaj göndererek araba ödüllü yarışmamıza katılma şansı elde edebilirler." (Mehmet Ali Erbil'in "Çarkıfelek" teki sözlerinden)

Bizim decoder
Çeçen direnişçilerin kanlı tiyatro baskını, Discovery Channel'daki programın konusunu oluşturuyordu. Rehineler ve özel güvenlik birimi yöneticilerinin ağzından, 129 kişinin yaşamını yitirdiği eylemin dehşet anlarını dinlemek gerçekten de insanın içini ürpertiyordu. Rehinelere göre operasyonun kurtarma bölümü tamamen bir fiyaskoydu. Rus Alfa Timleri 15 dakikalık çatışmanın ardından zaferlerini tiyatronun fuayesinde votka içerek kutlarken, o sırada içeriye sıkılan bayıltıcı gazdan zehirlenen rehineler ölüyordu! Pek çok rehine ise içeriden çıkartıldıktan sona sırtüstü yatırıldıkları için kendi dillerinin nefes borularını tıkaması yüzünden boğularak ölmüşlerdi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA