Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Şenay'ın geliri yoksulluk sınırında!

Defileden defileye koşturan manken Şenay Akay yıllık gelirini 15 milyar beyan etti. Oysa bin 500 dolarlık evde oturuyor, bir elbisesinin fiyatı ise 6 milyar

Şenay Akay'ın ödediği vergiyi ve beyan ettiği kazancını görünce, Türkiye'deki milyonlarca insanla aynı yaşam standardına sahip olmasını bekliyorsunuz. Ama öyle değil. 2003 yılında toplam 15 milyar kazandığını beyan eden mankenin bu açıklaması ile yaşam standartı arasında uçurumlar var. Örnek mi? Kıyafetlerini ünlülerin markası Roberto Cavalli'den seçen Şenay'ın bir elbiseye ödediği fiyat 6 milyar lira... Üstelik gardrobunda Cavalli tasarımları ağırlıkta. Fiyatları 2 bin civarında olan marka çantalar, ayakkabılar, aksesuarlar da cabası... Oturduğu ev, Polat Residence'ta ve kirası bin 500 dolar. Bir tarafta, trilyonun üzerinde vergi ödeyen ve kendi tasarımı olan 30 milyonluk tişörtlerle dolaşan Hülya Avşar, diğer yanda yılda 15 milyar kazanıp, bir elbiseye 6 milyar ödeyen Şenay Akay... Birileri hem bizi hem de maliyeyi fena kandırıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA