Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞYAZI MEHMET BARLAS

Bu hikâyeyi Reha Muhtar'a ithaf ediyorum..

ÇAPKINLAR..

Havacılık devi Boeing'in 68 yaşındaki genel müdürü Harry Stonecipher'ın çapkınlığı yüzünden işinden çıkarıldığını okuyunca, aklıma sevgili Reha Muhtar geldi hemen. "Acaba bu yönetici sigarayı bıraktı" diye düşündüm.
Meğer evli ve iki çocuk babası Harry Stonecipher, Boeing'de çalışan bir kadınla ilişkiye girince, "Kusursuz profesyonel ve kişisel davranışlar için gerekli standartları çiğnediği" gerekçesiyle azledilmiş.
Böyle büyük bir Amerikan şirketindeki yöneticilerin evlilik dışı ilişkileri hakkında anlatılan hoş bir hikaye vardır. Bilenler okumasın.
Şirket genel kurulu ertesindeki baloda, yönetim kurulu başkanı, çok genç ve seksi bir sarışınla, yanak yanağa dans ediyormuş. Bunu oturdukları yerden izleyen şirket genel müdürünün karısı, bu sarışının yönetim kurulu başkanının metresi olduğunu öğrenince, kocasına dönmüş, "Bu ne rezalet. Böyle bir şeyi sen yapsan hemen ayrılırdım senden" diye tepki göstermiş.
Birazdan genel müdür karısını masada bırakmış ve ilerideki bir masada oturan, çok genç, seksi bir kızıl saçlı kadını kaldırıp, yanak yanağa dans etmeye başlamış. Dans bitince de kızıl saçlıyı masasına bırakıp, karısının yanına dönmüş.
Karısı "Kimdi o dans ettiğin kadın" diye sormuş. Genel müdür gayet sakin, "O benim metresim" demiş. Kadın "Öyleyse hemen boşanalım" diye bağırınca, adam sakin sakin konuşmuş:
- Tamam. Boşanınca, limitsiz kredi kartlarını geri vereceksin. Özel uçağı artık kullanmayacaksın. Paris, Londra, New York ve San Francisco'daki evleri de kullanmayacaksın. Razı isen hemen ayrılalım.
Bunları duyan kadın birkaç saniye düşünmüş. Sonra kocasına sarılıp, kulağına mırıldanmış:
- Bizim metresimiz, yönetim kurulu başkanının metresinden daha güzel değil mi kocacığım?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA