Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞYAZI MEHMET BARLAS

Darbe işaretleri günlük hayatın parçası gibi...

Bir süre önce ortaya atılan "İkinci darbeyi bekleyin" iddiası, sert tepkilerle karşılandı. Bu iddiayı seslendiren kişiye dönük öfkeli tepkiler, iddiayı unutturdu.
Oysa hemen her gün yaşadığımız olayları ve bunların sonunda teröre verilen canları düşünürseniz, sözü edilen "Darbe"nin adeta sürekli hale dönüştüğünü görmeniz mümkündür.

Sürekli darbe
"Sürekli Darbe"nin kanıtlarını saptamaya çalışırken bazı gelişmeleri göz ardı edemezsiniz. Mesela Amerika ile aramızda tırmanan güvensizliği ve bunun sonucu olan anlaşmazlıkları hesaba alırsanız... PKK terörüne Amerikan destekli PYD tarafından verilen lojistik desteği hesaplarsanız... Ortadoğu'daki sayısız kriz nedenine bir de Şii-Sünni hesaplaşmasının eklendiğini ve bu hesaplaşmanın Amerika tarafından Musul harekâtına Şii ağırlıklı olarak yansıtılacağını düşünürseniz...
Ya da PYD'ye verilen destek yetmezmiş gibi FETÖ'nün de Amerikan himayesinde korunması, artık alıştığımız günlük gelişmelerden biri değil mi?

Adil Öksüz olayı
Gazeteciler.com. sitesi yazarı Süleyman Özışık bir anlamda "Sürekli Darbe" diyebileceğimiz olaylar dizisini listelerken mesela Adil Öksüz'ün tüm suçları sabit olmasına rağmen salıverilmesini ve bir daha bulunamamasını, dokunulmazlıkları kalkan HDP'lilere bir türlü dokunulmadığı gibi onlara yeni suçlar işleme konusunda adeta prim verilmesini ve en önemlisi de bazı masumların Fetö'cü diye ihraç edilmesini ve Fetö'cü olanların birileri tarafından korunup kollanmasını da örnek olarak vermişti.
Fırtınalı denizde yaşamaya alışmış gibi değil miyiz bir açıdan?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA