Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ OKUR TEMSİLCİSİ - YAVUZ BAYDAR

Köpekbalıkları...

OKURUMUZ İlknur Sarı, 2 Nisan tarihli Cumartesi ekinde
Sabah'ın verdiği bir haber yüzünden düşkırıklığı yaşamış.
Şöyle yazıyor:
"Petshow 2005 Fuarı ile ilgili yazınızda, iki cins köpekbalığının da fuarda sergileneceği, her birinin 1.80 cm. boyunda olduğu yazılıydı. 8 yaşındaki oğlum bu habere çok heyecanlandı, sabırsızlıkla ertesi günü bekledi. Ama fuarda büyük bir hayalkırıklığı yaşadı. Çünkü 1.80 cm'lik köpekbalıkları 'çekmiş' ve en fazla 50-60 cm kalmıştı. Ondan, 'anne ben bundan sonra gazetelere inanmam' lafını duymak beni çok üzdü. Ayrıca fuara giriş fiyatı 5 YTL yazılmıştı, ama haftasonları bu ücret 7.5 YTL imiş."
Muhabir Neslihan Tunç yanlış bilgi aktardığı için çok üzüldü. Tunç, fuara açılışından bir gün önce bilgi almak amacıyla gitmiş, o sırada köpekbalıkları henüz gelmemiş, dolayısıyla görmemiş. "Bana verilen bilgiler böyleydi" diyor. Ücretler konusunda da bilgi eksikliği olmuş. Tunç, İlknur Hanım ile oğlundan özürlerinin kabulünü rica ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA