Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ OKUR TEMSİLCİSİ - YAVUZ BAYDAR

SABAH Egeli övgü alıyor

Geçen hafta SABAH Egeli eki için siz okurlardan görüşlerinizi istemiştim. Şu ana kadar gelen tepkiler olumlu. Yine de, eleştirel bakışınızı üzerinden eksik etmeyin. Yapıcı eleştiri, dostane uyarı gazeteciyi her zaman doğru yolda, diri tutar.
Ekle ilgili Ceylan Can şunları yazmış: "Ünal Ersözlü ve ekibi gerçekten çok iyi bir gazete yapmışlar. İçerisindeki röportajlar, araştırmalar köşe yazıları çok nitelikli. Yurttaş Hülya Dinçel'in köşesi çok renkli ve bölge için ihtiyaç. Artık en azından sorunlarımızı iletebileceğimiz kamuoyu ve ilgililerle paylaşabileceğimiz bir köşe açıldı. Sabah gazetesini kutluyoruz lütfen hep böyle nitelikli yazılar ve çizgi devam etsin. Ayrıca diğer gazetelerden farklı olan haberleri ve yazıları konuları okumayı özlemişiz. Özellikle expo ropörtajları muhteşemdi. Emeği geçenlere yürek dolusu teşekkürler..."
Ahmet Ateş de övgü içeren bir not atmış: "Geç kalınmış bir ek olduğunu okuyunca bir kez daha anladım. Günde ortalama 4 gazete okurum. Sabah Egeli eki gerçekten okunacak bir gazete olmuş. En önemlisi, 'diğerlerindeki basma kalıp gelen haberi koyalım gazete dolsun' mantığından öte, okunası bir gazete yapılmış. Özellikle de İzmir'e okunabilecek bir bölge gazetesi kazandırıldığı için Sabah Gazetesi yönetimi ve emeği geçenlere teşekkür etmek gerekli. Sabah'ın ana gazetesi kadar zaman ayırıp okuduğum bir bölge gazetem oldu. Hep bu ivme de ve bu bakış açısı ile gitmesini diliyorum. Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum, edeceğim."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA