Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ OKUR TEMSİLCİSİ - YAVUZ BAYDAR

Borsa haberleri

Okur Metin Kaşo, arada sırada düzelen, ama yine nükseden bir problemi Ekonomi Servisi'nin dikkate almasını istiyor:
"Başından beri Sabah Gazetesi okuyucusuyum. Gazetenizin Ekonomi sayfasındaki günlük Borsa verilerini devamlı takip ederim. Ancak bir zamandan beri bazı günler borsa verileri yayınlanmıyor. Bunun karşılığı olarak 'reklamlar dolayısıyla yerimiz yoktu' savunmasını anlamakta güçlük çekerim. Üstüne üstlük, bugünlerde sayfa düzeninden sorumlu editör sanırım okuyucuların S harfinden sonrasıyla ilgilenmemeleri gerektiğini düşünüyor !
Yukarıdan aşağıya espasları ayarlayarak çizelgenin tamamını yerleştirmek mümkündür. İnanıyorum ki, sayfa düzeni için biraz daha emek vermekle bu sorun halledilir. Sabah okuru, bir anlamda da sahibi olarak bu ayıbın önlenmesini rica ediyorum."
İzmir'den arayan bir okurumuz da aynı konudan şikâyetçi. Ama o, S yerine L harfinden sonra kesintilerin başladığını söylüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA