Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ OKUR TEMSİLCİSİ - YAVUZ BAYDAR

Boyner'in konuşması

İş kadını Nuran Tolun'dan bir telefon mesajı aldım. Özetle şunları söyledi: "Hizmet sektöründeyim. Her gün biri SABAH iki gazete alırım, internetten de vakit elverdiği kadar ötekileri okurum. Açıkça söyleyeyim ki bugün (15 Eylül) SABAH'ta TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner'in konuşmasına nerdeyse hiç yer vermemenizi en hafifinden yadırgadım. Seveni sevmeyeni bir yana, kurumun yöneticisinin sözleri bence önemliydi. Oysa gazete bu uzun konuşmayı sadece BDP'yi kınamasıyla haber vermiş. Hiç doğru olmadı bence."
Boyner'in konuşması aynı gün SABAH'ın rakibi gazetelerin çoğunda birinci sayfa unsuru olmuştu. Konuşmanın içeriğindeki siyasi yön, hemen ertesinde şu veya bu şekilde yankılara yol açacak türdendi. TÜSİAD, aynen TOBB, Tuskon veya MÜSİAD gibi güçlü bir meslek örgütü. Önemsemek gerekirdi. Haberin hak ettiği yeri bulmaması şu sorunu da beraberinde getirebilir: Boyner'in sert eleştirilerine bugünlerde hükümetten cevap geldiğine ve daha da gelebileceğine göre, okur ta başından neyin, hangi içerik üzerinden tartışıldığına hazırlıklı olmalı, yani serinkanlı bir biçimde, günü gününe haberdar edilmelidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA