Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Tuncay için kapışma

F.Bahçe'nin genç yıldızını sezon sonunda alabilmek için devler kolları sıvadı. Arsenal-Milan çekişmesi ile Tuncay'ın fiyatı 20 milyon $'a çıktı

Fenerbahçe, Ortega, Van Hooijdonk ve Alex gibi dünya yıldızlarından sonra Nicolas Anelka'yı da transfer ederek futbol dünyasında adını bir kez daha duyurmuştu. Sezon sonunda da Tuncay sarı-lacivertli kulübü özellikle Avrupa'nın gündemine taşıyacak. Genç yıldız için Milan ve Arsenal şimdiden Fenerbahçe'ye tekliflerini sundular bile.. Bu iki büyük kulübün talip olmasıyla Tuncay'ın bonservisinin 20 milyon dolar barajını bile aştığı öğrenildi. İtalya Başbakanı Berlusconi'nin takımı Milan'ın ara transferde Tuncay'ı Fenerbahçe'den resmen istediği iddia ediliyor. Kırmızı-siyahlıların bonservisi için 20 milyon dolar teklif ettiğinden Tuncay'ın haberi bile yok. Özellikle bu sezonki Şampiyonlar Ligi maçlarında gösterdiği performans ve Manchester United'a attığı gollerle dikkat çeken Tuncay'ı Arsenal'in de izlettirdiği bildirildi. Lerby yönetimindeki izleme komitesinin hazırladığı rapor sonrası Arsenal yönetimi menajer Arsene Wenger'in de çok istediği Tuncay için 23 milyon doları gözden çıkardı.

Milan öne çıkıyor
Arsenal'in teklifi daha yüksek olmasına karşın Fenerbahçe yönetiminin Milan'a söz verdiği ve sezon sonunda Tuncay'ın büyük olasılıkla Milan ile masaya oturacağı ileri sürüldü. Genç yıldızın Fenerbahçe ile 2007 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA