Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Berbatov

Milli Takım, Bulgaristan'a karşı Fatih ile öne geçmesine rağmen çok kötü oynadı. Defansımızı perişan eden Berbatov, Bulgarlar'ın üç golünün ikisine imza koydu

Maç öncesi sohbet ettiğimiz Fatih Terim, "Takımın blok halinde kanatlara hareketi ve topu nasıl takip ettiği benim için önemli. Atağa çıkma konusunda bütün futbolculara içlerinden geldiği gibi davranabileceklerini söyledim. Bir de bol pas yaparak oyunu kontrolde tutmaya çalışacağız" diye konuşuyordu. Sağanak yağışın ağırlaştırdığı zemin yüzünden ne taktik düşünce ne de üstün tekniğimiz ortaya çıktı. Serhat ve Hasan'ın katkılarıyla Gökdeniz- Fatih ikilisi okun ucunu oluşturacaktı. Emre ve Selçuk da tempoyu ayarlayacaktı. Başlarda suların içinden topu geçirdiğimiz zaman istediğimizi yapabildik. Bekler hücuma çıktığında kanatları iyi kullandık. 21'de Hasan'ın kornerine Fatih'in muhteşem kafasıyla üstünlüğü yakaladık. Hamit Altıntop 25'te ve 43'te Berbatov'u kaçırınca filelerimiz Bulgar golleriyle sarsıldı. 38'de Petrov'la gelen ikinci gol ise tam bir skandaldı. 7 kişi ile ceza alanı içinde olmamıza rağmen usta solak, kendine ve şutuna koridor açabildi. İkinci yarıda Hakan Şükür sahadaydı, Fatih Tekke kulübede. 90. dakikaya kadar büyük bir baskı kurduk. 49'da Serhat'ın direkten dönen şutu, 74'te Hakan Şükür'ün kaçırdığı fırsat vardı. Topu kanatlara indirmeyi denedik ancak tehlike yaratamadık. Etkili kontrataklar da yedik. Açıkçası facia sayılacak bir skor kapımızı çaldı. Özellikle Koray, Hasan, Selçuk'un saklanmadan oynamaları, Gökdeniz ve Ümit Özat'ın çabası dikkat çekti. Defansımız süratli forvetler karşıs ı n d a b e y a z bayrak s a l l ı - yor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA