Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Bursa, Sivas değil

Sivas iki sezon ligi domine etti. Müthiş çıkış gösterdiler. Ama sonunu getiremediler. Bülent Uygun bunların farkında, şampiyonluk baskısını takımın üstünden almak için türlü demeçler veriyordu. Kendisi tepki topluyor ama oyuncularını hedefte tutmayı başarıyordu. Tüm kırılma maçlarını kaybettiler. Yapamadı takım. Daha doğrusu camia doğru sinerjiyi oluşturamadı.
Bursaspor bu yüzden daha farklı. Her deplasmana arkasında süreklediği 2 bin taraftarı var. Evlerinde coşkulu ve istekliler. Futbol kültürün hazmetmiş, takımın başarısı için taşın altına ellerini sokmuş, inançlı bir kalabalık olmuşlar.
Bu yüzden her maçta aynı hırsı ve isteği taşıyor oyuncular. Vazgeçmek kafalarından geçtiği anda gözleri tribünlerdeki coşkuya takılıyor ve yeniden başlıyorlar koşmaya...
Bu itiş gücüyle sonuna kadar oynayacaklardır.
Eğer oyuncu grubu kırılma maçlarında baskıyı kaldırmayı başarırsa, önleri açık. Süper Lig yeni bir şampiyona kavuşmak üzere...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA