Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Emre'nin günleri

Emre, Fenerbahçe'nin liderliğini üstlendi. Tüm enerjisini ortaya koyuyor. Yeteneğini sonuna kadar zorluyor. Çevresindeki oyuncuları da maçta kalmaya mecbur ediyor.
Sezon başından beri belirtiyoruz. Daum takıma karakter veremedi. Takımın oyun yönünü futbolcular belirliyor. İniş-çıkışların temel unsuru bu. Emre varsa orta saha dikine top koşturuyor. Yoksa yana-geriye "al gülüm" başlıyor. Bu sistemsizliğin içinde iyi futbol beklemek mümkün değildi. Alex de ortalardan kaybolunca tüm yükü Emre sırtlamaya başladı. Herkes bir sakatlık olmasın diye dua ediyor.
Bunları, Emre'nin Galatasaray'a gol atmaktan bahsedip gerçek Fenerbahçeli olacağını belirtmesi üzerine yazdım. Sarı-kırmızılı kaleye birçok oyuncu gol attı Fenerbahçe'de. İsimleri belki tabelada var ama gönüllere yazılmadı. Emre artık kalplerde Fenerbahçeli oldu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA