Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Sıra Fenerbahçe yönetimine geldi

Fenerbahçe takımı soruşturma sürecinde çok sarsıldı. Buna rağmen lige iyi başladılar, kötü oynasalar da iyi mücadele ettiler ve devrenin bitimine beş hafta kala liderler. Koca camiayı ayakta tutan Aykut Kocaman ve talebeleri oldu. Her darbeyi yediler ama pes etmediler, hırslarını korudular. Bu istek, takım ile seyirci arasında da büyük bir sinerji oluşturdu. Her maçın sonrasında iki tarafın bir araya gelmesi ve haftayı bitirmesi artık bir gelenek.
Emenike'yi bir kenara bırakalım; Niang, Lugano ve Andre Santos geçen sene 28 gol kaydetti. Takımın 3'te 1'i. Şimdi yoklar... Onların bu katkısından mahrum oynuyor Fenerbahçe takımı. Sorunlar başladı. Rakibi baskı altına alsalar bile, sonuca gitmekte zorlanıyorlar. Devre arasında bu boşluğun giderilmesi lazım. Daha doğrusu takımın koyduğu iddianın yanına, yönetimin de aynı gövdeli isteği getirmesi gerekiyor.
Fenerbahçeliler'i tekrar sezona ortak edecek, psikolojisini değiştirip yeniden takıma motivasyonunu sağlayacak bir transfer için yönetim kolları sıvamalı. Kimse büyük paralar ile kariyerini tamamlamış bir tribün gösterisinden bahsetmiyor. Ama "Bu işte biz de varız, iddialıyız" dedirtecek, hem takımı hem de taraftarı yeniden havaya sokacak bir hamle şart.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA