Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Oğuz Çetin kıymete bindi

Mili Takımımız Abdullah Avcı ile bu yaz dönemindeki ilk sınavını verdi. Rakip kolay gözükse de, ilk defa bir araya gelen, ilk defa A milli olan oyuncularımızın isteği ve birliktelik arzusu dikkat çekiciydi.
Özellikle Almanya'nın milli takım istikrarında, kadroların devamlılığı var. Abdullah Avcı'ya bırakılan havuz, önce Fatih Hoca, sonra da Hiddink ile beraber çalışan Oğuz Çetin'in üretimi. 6 yıl tüm milli takımların organizasyonunu yapan, her köşeden futbolcu arayan Oğuz Çetin'in oluşturduğu oyuncu havuzu, bugün kim, hangi koltuğa otursa, bilgisayarın bir tuşu kadar uzak kendisine.
Oğuz Hoca muhtemelen bu sezon iyi bir kulübün başına geçecek ve kendi birikimini de bu takımın başarısı için yönlendirecek. Geleceğin yıldızlarını elinin altında taşıması, onu meslekdaşlarının da birkaç adım önüne taşıyor. Özellikle Birinci Lig kulüplerinin peşinde olması sürpriz değil.
İnanılmaz olan, Milli Takımlar'ın 6 yıllık tecrübeyi değerlendirmekten vazgeçmesi. Herkesin, birisinin adamı olmak zorunda olduğu bir dönemde, liyakatın yerini doldurmamız gerekiyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA