Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Finalde Trabzon şanslı!

Fenerbahçe son üç maçını kazanırsa çalkantılı gittiği sezonu çifte kupayla kapatacak. Bunu başarabilir mi?
Bunu başarması yüzde 50 ihtimal. Ama en az bir kupayla kapatma ihtimali çok yüksek. Belki de Fenerbahçe kendi tarihinin en kritik 3 maçlık serisine giriyor. Bu seriyi başarabilirse önce uzun yıllardır süregelen Türkiye Kupası hasretine son verecek. Sonra da alışık olduğu şampiyonluklardan birini daha kazanmış olacak. Ama bu şampiyonluk diğerlerinden farklı. Zira Aziz Yıldırım '3 sene üst üste şampiyon olacağız' dedikten sonra verdiği taahütün ilk ve en önemli kısmını yerine getirmiş olacak.
Avni Aker dışında kazanmayı unutan Trabzonspor'un finalde şansı ne kadar?
Ben finalde Trabzonspor'u daha şanslı görüyorum. Zira kim ne derse desin Fenerbahçe Türkiye Kupası'nı düşünse de asıl hedefi lig şampiyonluğu. Urfa GAP Arena'da final oynarken Fenerbahçeli oyuncuların kafaları belli oranda da hafta sonu oynanacak. Ankaragücü maçında olacak. Oysa ki Trabzonspor için Türkiye Kupası finali demek, belki de bu sezonun yeğene meyvesi demek. Bu yüzden Trabzonspor'un maça daha fazla konsantre olacağını düşünüyorum.
Kulislerde Ankaragücü-Fenerbahçe maçı için Bünyamin Gezer ismi dolaşıyor. Doğru bir tercih midir?
Bana göre MHK Bünyamin Gezer'i ligin son maçı olan Fenerbahçe- Trabzonspor maçında görevlendirecek. Bu hafta sonu oynanacak olan A.Gücü-Fenerbahçe maçını ise Yunus Yıldırım'ın yöneteceğini düşünüyorum.
Ankaragücü Asbaşkanı Ayhan Atalay'ın açıklamaları ve kazandığı şöhret için değerlendirmeniz nedir?
Ayhan Atalay çok vahim ve vahim olduğu kadar da çirkin ve provokatif söylemlerde bulundu. Daha sonra da hemen söylediklerinden özür dileyerek çark etti. Bence asıl hedefi şöhret olmaktı. Ama böylesi itici bir şöhret olmanın nasıl bir cazibesi olur anlamıyorum.
Beşiktaş'ın lisans krizi sürerken Quaresma ile görüşüldüğünü borsaya bildirmesi için ne diyorsunuz?
Beşiktaş, önemli para sıkıntısı içinde. Tıpkı diğer birçok kulüp gibi. Umarım vergi ve KDV problemlerini çözmüşlerdir. Quaresma transferi muhtemelen pahalı bir transfer. Ama aynı Beşiktaş geçen sene de çok pahalı transferler yaptı. Özellikle Nihat ve Tabata'nın bonservis bedelleriyle kendilerine ödenecek ücretleri düşündüğümüzde her halde birkaç Quaresma eder.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA