Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Niye Kocaman?

Fenerbahçe'deki gelişmeleri anlamak mümkün değil. Daum'u göndermek istiyorlar bunun bedeli 6-7 milyon Euro. Tıpkı Aragones gibi. Şimdi de Aykut'u göreve getiriyorlar, tıpkı yıllar önceki Rıdvan Dilmen ve Oğuz Çetin gibi. Madem kendi evlatlarına dönmek istiyorsun, niye Zico, Aragones ve Daum'la vakit kaybettin?
Aziz Yıldırım diyor ki; "Başarılı bir sezon geçirdik". Şampiyonluğu şanssız bir şekilde kaybettik. Madem 10-0 kazanacağınız Trabzon maçını kazanamayıp şanssızlık neticesinde şampiyonluğu kaybettiniz. O halde Daum'u niye kovuyorsunuz? Yok eğer geçen sezon başarısızsanız, bunun tek sorumlusu Daum mu? Mesela futbolcuların, başkanın ve yönetimin hele hele Aykut Kocaman'ın kaçan şampiyonlukta hiç mi sorumlulukları yok?
Gelelim Aykut Kocaman olayına;
Fenerbahçe'nin Kocaman ile anlaşması için tek bir mantıklı neden yok. Fenerbahçe'de oynamış her efsane futbolcunun Fenerbahçe'ye hoca olması gerektiği şeklinde bir kural yok. Bakın Fenerbahçe tarihine nice eski Fenerbahçeli efsane futbolcular hoca olduklarında Fenerbahçe'de hangi başarıları elde etmişler.
Tüm camia Aykut Kocaman'a adete bir kurtarıcı olarak bakıyor. Peki şimdi soruyorum: Aykut Kocaman, teknik direktörlük kariyerinde hangi başarıları yakalamış? Yine soruyorum: Aykut Kocaman yabancı oyuncularının çoğu İspanyolca, Portekizce konuşurken onlarla nasıl iletişim kuracak? Yine soruyorum: Olası kötü sonuçlardan sonra camia ve Fenerbahçe basınından gelen tepkilere karşı aynı Kocaman nasıl direnecek?
En önemlisi Aziz Yıldırım'ın isteklerine nasıl 'hayır' diyebilecek?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA