Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Terim F.Bahçe'den korktu

Koskoca Galatasaray takımı Barcelona'nın teknik direktörünü göndermek için para verdi; Manisa'nın antrenörünü alabilmek için yine para verdi ama alamadı. Sonra rota Hakan Şükür ve Hagi'ye döndü. Fakat o da olmadı. Ve dün öğleden sonra Fatih Terim ile görüşmeler başladı. Aldığım bilgiye göre, Terim ile her konuda anlaşan Galatasaray yönetimi bir konuda mutabık olamadı.
Terim, yönetimden tam yetki istedi.
Verildi. Bütçe istedi. Ocak ayı için o da verildi. Adnan Sezgin'in işlerin içinde olmamasını istedi. Adnan Polat yönetimi onu da kabul etti. Ama yardımcıları konusunda yönetimle anlaşamadılar.
Medyaya açıklanan bilgilere göre Fatih Terim ailevi nedenlerden dolayı Galatasaray'ın teklifini reddetmişti. Kesinlikle inanmıyorum.
Terim, Galatasaray'ın üç gün sonraki Fenerbahçe maçından korktuğu için işleri yokuşa sürdü.
Aynı Terim, Pazartesi günü mukavele imzalarsa hiçkimse şaşırmasın.
Fatih Terim, bence yanlış yapmıştır. Bütçeden Adnan Sezgin'e kadar tüm istekleri kabul olunan İmparator'un sudan bahanelerle işi yokuşa sürmesi Galatasaray camiasında infial yaratmıştır.

B PLANI NASIL OLMAZ?
Peki şimdi ne olacak? Yıllar önce Kayseri'de çalınan telefonu için taraftara "hırsız" yakıştırması yapan Hagi'ye mi dönülecek? Ya da Fenerbahçe maçına Tugay Kerimoğlu ile mi çıkılacak? Galatasaray gibi bir UEFA Kupası şampiyonu takımın B planı olmaz mı? Neresinden bakarsanız bakın yanlış yanlışı doğuruyor. Ve olan, üzülen Galatasaray seyircisi ve kaybolan Galatasaray markasına oluyor.
Ben hala Fatih Terim'in bu yanlışından bugün, yarın döneceğini düşünüyorum.
Aksi halde "Fenerbahçe'den korktu" imajını hayatı boyunca silemez.
Fatih Terim'e yakışan imzayı ya şimdi atması ve Kadıköy'de sahaya İmparator olarak çıkması ya da sonsuza dek Florya'ya uğramamasıdır.
Alınan galibiyetler, kupalar ve hatta başarısızlıklar da unutulur ama böylesine "Şark kurnazlığı" imajı asla unutulamaz.
Fatih Terim'e açık açık söylüyorum. Kendine yakışanı yap! Ya bugün ya da hiç!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA