Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Trabzon'a patladılar

Galatasaray geçen hafta Fenerbahçe karşısında çok iyi oynayıp, üstelik çok da gol kaçırarak maçı kaybetmişti. Ama dün gece Trabzon'da tam bir Galatasaray şov vardı. Muslerası'ndan tutun da özellikle Eboue'sine kadar herkes destan yazdı. Daha maçın başıydı ki ilk 5 dakikada skor 2-0 olabilirdi. Olmadı ama kilidi Selçuk İnan açtı. Tıpkı geçen haftaki Fenerbahçe maçında olduğu gibi.
Şurası bir gerçek ki Selçuk artık değil Türkiye'nin, Avrupa'nın sayılı serbest vuruş virtüözlerinden biridir. Dün akşam da kullandığı frikikte topa vurduğunda, top kaleden içeri girerken Tolga sadece seyretti. Daha sonra sahneye Necati ve Eboue çıktı. Bir duran topta Necati kafayla önce farkı ikiye Eboue'nin asistiyle de üçe çıkardı. Doğrusunu isterseniz hiç kimse ilk devre sonunda 3-0 gibi acımasız bir skoru beklemiyordu. İlk yarıda Galatasaray orta sahada rakibini ezdi. Kafasını kaldırtmadı ve belki de Trabzonspor'un imdadına devre arası yetişti.
İkinci yarı Şenol Güneş doğruyu yapıp Henrique ve Volkan'ı sahaya sürünce Trabzon hücumda daha fazla etkinlik yarattı. Ama dedik ya etkinlik, hareketlilik Galatasaray'a fazla sökmedi. Yine Eboue sahnedeydi. Gol attı, attırmaya çalıştı olmadı. Bu arada Trabzon da golleri atınca maç bir anda tuhaf bir hal aldı. Sonuçta Galatasaray dün geceki galibiyetle geçen haftaki Fenerbahçe mağlubiyetinin acılarını unutmuştur. Puantaj olarak da çok ama çok önemli bir engeli aşarak 3 puan aldılar.

BÜLENT YILDIRIM ÇOK İYİYDİ
Trabzonspor'un bu kadar geriye gitmiş olması hoş değil ama anlaşılabilir. Kadro derinlikleri olmadığından dolayı yoğun maç temposunda, özellikle sezonun ilk yarısında çok yıprandılar.
Gelelim hakem Bülent Yıldırım'a. Kim ne derse desin bence çok iyi maç yönetti. Kararları ve kart uygulamaları yerindeydi. Verdiği penaltı kararı da doğru, penaltıda Muslera'ya gösterdiği sarı kart da.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA