Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyete Berrak'ı konuşuyor

Yılın "boşanma olayı"nda ayrıntılar netleşiyor. İddiaya göre, İrem Tuncalı ile Ari Duek'in "yasak aşk"ını ihbar eden ve boşanmanın mimarı olan kişi Duek'in eski sevgilisi ve çalışanı Berrak Koyuncu

Yaz mevsimi nedeniyle Antalya'dan Bodrum'a, Çeşme'den İstanbul'a uzun bir sahil şeridine yayılan İstanbul sosyetesi "mesafe" engeline rağmen yılın boşanmasını konuşmaya devam ediyor. Böylece de boşanma olayının ayrıntıları "iddia" olarak ortaya çıkıyor. Buna göre boşanmanın mimarı kalbi kırık bir, "eski" sevgili. Berrak Koyuncu... İddiayı ortaya atanlar, eşi İrem Tuncalı ile ortağı Ari Duek'in ilişkisini cep telefonu mesajlarından ortaya çıkaran işadamı Emre Muratoğlu'na "tüyo"yu Koyuncu'nun verdiğini belirtiyorlar. Duek ile Muratoğlu'nun işlettiği suşi lokantasının eski halkla ilişkiler müdürü olan Berrak Koyuncu'nun, Duek'in İrem Tuncalı'dan önceki sevgilisi olduğu da iddialar arasında.

SEBEP KISKANÇLIK
Üç yıl boyunca Mori'nin halkla ilişkiler müdürlüğünü yapan Berrak Koyuncu'nun, bir yıldır ilişkisi olduğu iddia edilen Ari Duek tarafından önceki hafta apar topar işten çıkarıldığı belirtiliyor. Sevgilisinin talimatıyla işten çıkarılan Koyuncu'nun "Başka biri mi var" şüphesiyle yaptığı araştırmanın da telefondaki aşk mesajlarına kadar ulaştığı ifade ediliyor. Eski sevgilisi ve patronu Duek ile diğer patronunun eşi İrem Tuncalı'nın gizlice buluştuğuna tanık olan Koyuncu'nun durumu Emre Muratoğlu'na anlattığı iddia ediliyor. Koyuncu, Deniz Akkaya ile yaşadığı aşkla ünlenen Ali Rıza Özderici'nin eski sevgilisi. Kayserili işadamıyla evliliğin eşiğinden dönen Koyuncu, geçen yıl da Hande Yener'in eski sevgilisi Moris Kohen'le flört etmişti. O zamandan bu yana da kimseyle görülmemişti.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA