Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT DİDİN

Galatasaray'ın asıl hedefi Siena olmalı

Galatasaray Medical Park Top 16'ya mantıksal olarak yakın olduğunu bilerek gitti Kazan'a. Kazan'ı bu sene Kazan yapan en önemli özellikleri, pota altını, boyalı alanı müthiş korumaları. Galatasaray Medical Park'ın, Oktay'ın da savunmaya ne kadar önem verdiğini bilenler, başabaş bir maç beklediler elbette. Üçüncü çeyreğin sonuna kadar çarşıya uyan hesapları, bence bu sene takımına değer katanlar yarışmasında uzak ara bir numara olan Domercant'ın kaçarak, uçarak attığı atışlar ile bir anda bozuldu.
Domercant, Karşıyaka'da başlayan çömez yılların artık her sene üstüne farklı değerler ekleyerek büyüdüğünü bu maçta da ortaya koydu. İlk devrede sert ve akıllı savunmaya takılı kalmış iken, özellikle savunma ve dikkatin aşağıya indiği dakikalarda Kazan'a değerli bir galibiyet daha kazandırdı.
Galatasaray Medical Park'ın asıl bayramı bu hafta. Eski gücünden biraz uzakta kalsa da, aynı basketbol mantığını yıllardır koruyan Siena'ya karşı alınacak bir galibiyet, Cimbom'un ve taraftarının birbirlerine harika bir yeni yıl ve ilk yılda TOP 16 armağanı olacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA