Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT DİDİN

Bir İstanbul rüyası

Bir İstanbul rüyası Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde Top 16'yı yakalayan ilk Türk takımı oldu. Galatasaray Medical Park... Onlar da çok yakın aynı hedefe...Fenerbahçe Ülker'in maçlarının zorluk derecesi daha bir ağır da olsa, onlar da kapının eşiğindeler atlamak için içeriye...
Aslında basketbol için ne güzel bir senaryo. Haydi sen 14'ünde doldur Abdi İpekçi'yi tıklım tıklım atla Top 16'ya ben de 15'inde Sinan Erdem'deki Bilbao zaferiyle takılıyorum peşine. Böyle bir başarıyı fubolda yakalasan yer yerinden oynar herhalde.
Yine de Union Olimpija'nın Avrupa Ligi kurulduğundan bu yana tüm üst büyük markalara kök söktürdüğünü ve ne canlar yaktığını unutmayalım... Bilbao'nun da İspanya'nın ta alt liglerinden başlayan bir sabır ve başarı inadı olduğunu, artık yıllarca Bask'ı tek başına temsil etmiş Caja Laboral ile büyük marketing ve tv yayını kavgalarına girdiğini unutmadan onları ancak sahada evire çevire döverek yeneceğimizi hatırlayalım.

BİZ DAHA GÜÇLÜYÜZ
Rakipler dişli ama hem biz daha güçlüyüz hem de onbinlerce nefesi, kalbi arkamıza alarak oynayacağız.
Yan gruba baktığın anda Anadolu Efes de bu iki maçı daha büyük bir keyif ile izleyecek, partnerleri ile el ele ikinci safhaya geçebilmek için.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA