Türkiye'nin en iyi haber sitesi
DİLEK GÜNGÖR

Dubai’de 1 trilyon dolarlık masa!

Dubai'de emirin ailesinden birinin evinde her akşam 'meclis'ler toplanıyor. Bu meclislere emirliğin önde gelen yatırımcıları katılıyor. Şöyle düşünün, her bir masa neredeyse 1 trilyon dolar değerinde…
Meclislerin bu yıl bir de Türk konuğu vardı…
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu. Ağaoğlu, bu masada Arap yatırımcılara ekonomik sunum yaparken, Türkiye'nin eskisi gibi güvenli liman olmaya devam ettiğini vurguladı.
Anlayacağınız o da yeni nesil diplomasi yürütenlerin başındaydı…
Bu meclislerde dile getirilenlerere göre, Araplar Türkiye'ye bir miktar kırgın. Sebebi, Müslüman Kardeşler meselesi ve darbenin arkasında Dubai'nin olduğuna dair kamuoyuna yansıyan iddialar… Hatta bu kırgınlıkla Türk yatırımcılara serbest bölgelerde bazı zorluklar çıkarıldığı da söyleniyor.
Şuna eminim: Türk müteahhitlerin Cityscape'teki çabaları hem o engellerin kısa sürede kalkmasına neden olacak hem de kırgınlıkların tamirinde önemli rol oynayacak…

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA