Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

1-0'a dünden razı

Bir hafta biri, bir hafta diğeri önce oynuyor. Büyük kulüp olmalarına ve kadrolarında çok sayıda tecrübeli oyuncu bulundurmalarına rağmen Trabzonspor da, Fenerbahçe de sahada sinir harbi içindeler. Mücadele ediyorlar ama kalitelerini sahaya yansıtamıyorlar.
Trabzonspor da dün vasat oynayan bir Bursaspor karşısında vasat oynadı. Yılın en formda oyuncusu ile çok şık bir gol buldu ve devreye böyle girdikten sonra da ikinci yarıya hiç çıkmayalım deseler zaten çıkmayacaklar. Çünkü artık tamamen skoru koruma başlıyor Trabzonspor'da önce geçtikten sonra. Koruyor da!

9 KİŞİYLE KAPANDILAR
Bursaspor, Trabzon deplasmanına bir puan için değil üç puan için gelmiş. Açık oynadı, kazanmak için oynadı ve iki-üç tane de gol pozisyonu buldu. Ama tedirgin bir rakibe karşı daha etkili olabilirdi yeşil-beyazlılar.
Ertuğrul Sağlam kazanmak için oyunun sonlarında gol bulmak için bir forvet Altidore ve hücuma dönük orta saha oyuncusu İnsua'yı da sahaya sürdü.
Buna karşılık ileride sadece Burak ve Umut Bulut'u bırakan Trabzonspor 9 kişiyle karşıladı Bursaspor'u. Klasik Jaja- Ceyhun değişikliği de skoru koruma adınaydı tamamen.
Trabzonspor gerginlikten yine ikinci golü atamadı. Ama maçlara sonuna kadar asılması da şampiyonluktan potasında onu lider olarak tutmaya yetiyor.
Bursaspor'un kalecisi Ivankov'un sakatlığı sonucu etkilemedi. Yavuz daha oyuna ısınamadan golü yese de Burak Yılmaz gerçekten harika bir gol attı ve Ivankov da kalede olsa bir şey değişmezdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA