Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Büyütülecek bir olay değil

Nihat'ın görev alamadığı için gergin olması normal. Bunlar herkesin başından geçmiştir. Aşılabilecek konulardır

* Beşiktaş'ın ligde hiçbir iddiası kalmadı ancak takım içinde bir kaynama olduğu görülüyor. Nihat saha içinde Quaresma'yla tartıştı. Tartışmanın soyunma odasında büyüdüğü konuşuluyor. Sizce takım Quaresma'yı kabullendi mi Beşiktaş'ta?
Dünkü olay, hepimizin başından geçti. Bu da doğal. Takım kötü gidiyor. Nihat'ın görev alamadığı ve oynamadığı için morali bozuk olabilir. Bu tür tartışmalar her zaman olur ve büyütülecek bir şey yok bence. Gazeteci arkadaşımız Turgay Demir'le yaşanan olayın detayını bilmiyorum. Aynı camianın iki insanıdır onlar. Nasıl olsa tatlıya bağlarlar diye düşünüyorum. Nihat, Türk futbolunun en düzgün adamlarından bir tanesidir yıllara baktığımız zaman. Turgay da iyi bir Beşiktaşlı ve gazetecidir sonuçta. Bunlar kolay aşılacak konulardır. Beşiktaş'ın halletmesi gereken önümüzdeki yılları düşünüp yeni bir yapılanmadır; tabii kupanın dışında. Yapılanma derken çok transferle değil, iki tane hemen oynayabilecek oyuncu belki. Ve 3-4 tane de takımın yaş ortalamasını düşürecek alternatif yerli gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA