Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Gelecek için en önemli artısı Alex

Fenerbahçe'nin kaptanı, hazır ve coşkulu başladı. Aykut Kocaman'a yardımı çok önemli

CİDDİ sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe şampiyonluktaki rakipleri Bursa dışında ilk haftada puanlar kaybedince yüksek motivasyonla oynama şansını yakaladı. Bu sezon boyunca da öyle gidecek diye düşünüyorum; sakin olurlarsa...
Ama Pazartesi günkü görüntüsü diğer büyük takımlar gibi fizik olarak onlar da % 100 hazır değil. F.Bahçe'nin en büyük artısı en azından birlikte mücadele etmeye çalıştılar. Aykut Kocaman da hiç maceraya atılmadı; takımın uzun yıllardır oynadığı düzeni bozmadı. Unutmayalım ki; ideal kadrosundan dört oyuncusu yoktu F.Bahçe'nin...
Çok maç kazanarak sezona başlamak oyunculara güven getirdi ki; oyunun sonlarında direnç gösterdiler. İyi futbol oynanmadı ama Alex'in fizik olarak hazır başlaması, coşkulu başlaması takım kaptanlığını tam bir kaptan gibi sahiplenmesi, Aykut Kocaman'a yardımcılık yapması gelecek için önemli bir artı.
Ziegler ve Bienvenu'yü yorumlamak için daha erken. Cristian'ın hem Palermo hazırlık maçında hem de Ordu'ya ceza sahası içinden attığı goller bu futbolcunun ofansif yönünün önümüzdeki sezon daha farklı olacağını gösteriyor.
Orduspor, tahminimden iyi çıktı. Çok can yakacağa benziyor. İyi oyuncuları var. Yeni bir takım olmalarına rağmen maçın çoğu bölümünü daha üstün oynadılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA