YAZARA MAİL GÖNDER Ekmek

YAZARLAR

İlhan Cavcav'la "un ve ekmek muhabbetine" devam... Dinleyelim:
Halk, "tam buğday ekmeğine" alışamadı... Alışmalı... Daha sağlıklı.
100 kilo beyaz un, 60 kilo su çeker... Tam buğday ununda ise durum farklı... 100 kilo un "100 kilo su çeker."
Yani... Tam buğday ekmeği yapmak, "fırıncı için de daha kârlı."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.