Türkiye'nin en iyi haber sitesi
REFİK DURBAŞ

Bedelli askerlik sorunu...

SABAH Posta Kutusu'nda bir süre önce paralı askerliği bekleyen bakaya durumunda olan genç arkadaşlarımızın sorunlarını dile getiren yazıları okumuştum. Ben de aynı sorunları yaşayan genç bir işadamıyım. 18 yaşında ısıtma-soğutma-havalandırma ve doğalgaz taahhüt sektörüyle alakalı olan şirketimi kurdum. Şu anda aynı işimi devam ettirmekteyim ve sektörün başarılı firmaları arasına girmiş durumdayım. İşlerimi geliştirmek ve büyütebilmek için yurt dışına çıkmam gerekli, fakat şu anda çıkamaz durumdayım.
Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu konunun üzerinde olduklarını, ama sayı tespiti yapılabilmesi için askerlik şubelerine başvuruyu görmek istediğini belirtmektedir. Bu konu ile ilgili olarak matbu bir yazı hazırlanması ve bir genelge yayınlanması gerekeceğini düşünmekteyim. Bizler, askerlik şubesi bir yana, kalabalık yerlere dahi gidemez durumdayız. Bu durumda "Ben bakaya durumundayım, paralı askerlik için dilekçe vermek istiyorum" dediğimizde "Peki buyurun, yazın mı?" diyecekler... İ.GENÇ

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA