Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Uğurlu 90!

1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında temsilcimiz 2-0 geriye düştü. Ömer'in kurtardığı penaltı umut verdi... Uğur maçın 90 dakika olduğunu ilan etti

Gençlerbirliği, UEFA Kupası'nda yoluna devam ediyor. Temsilcimiz 15 gün önce Ankara'da 1-0 yendiği Hırvat takımı Rijeka önünde öldü öldü dirildi ama son dakikada bulduğu golle turun kapısını da açtı: 1-2. Rijeka karşısında ilk yarıda özellikle orta alanda çok pas hatası yapıp, rakibe de boş alan veren Başkent ekibi, 13. dakikada bir dönem Kocaelispor'dan da tanıdığımız Erceg'in golüyle 1-0 yenik duruma düştü. Gençlerbirliği'nin ilk ciddi atağı ise 34. dakikada gelişirken bu anda Sedat'ın ortasında Youla topu kafayla kaleye gönderdi ancak top Maric'te kaldı. 53. dakikada Gençlerbirliği için 'yıkım anı' oldu. Brkic'in pasında yine Erceg, Ömer'in müdahalesinde rağmen topu ağlara gönderdi ve maçın uzama şansını da yok etti. Gençlerbirliği'nin turu atlamasında kader anı 55.dakikada Ömer'in penaltıyı kurtarması ve 63.dakikada Uğur'un, sahada varlığı ile yokluğu belli olmayan Boliç'in yerine oyuna girmesi oldu. Uğur 73.dakikada öyle bir frikik attı ki kaleci kornerle önledi. Ama o Uğur 90.dakikada topu filelere gönderirken, Gençlerbirliği de UEFA Kupası'na "devam" diyordu.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA