Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

EG İAD ve Muhtar Kent

Önceki akşam Ege Genç İşadamları Derneği'nin düzenlediği toplantının konuğu olan COCA-Cola Dünya Başkanı ve CEO'su Muhtar Kent'i dinledik.
EGİAD yönetiminin ve Başkanı Temel Aycan Şen'in nazik evsahipliğinde, EGİAD İstişare Konseyi Başkanı Oğuz Tatış'ın ve Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu'nun katkılarıyla gerçekleşen toplantıda, Muhtar Kent nefis bir konuşma yaptı. Kent'in konuşması çok boyutlu, düşündürücü, kucaklayıcı, gelecek mesajlarıyla yoğunlaşmış, herkes için öğretici nitelikteydi. Konuşmanın bütününü, bu köşede aktarmak mümkün değil. Ama "Dünyayı daha iyi bir gezegen niteliğiyle teslim edeceksek; gençlerin sesini dünyanın daha fazla duymasına ihtiyaç var. Gençlerin tutkusuna, cesaretine, geleceğe inancına; dünyamızın her zamankinden daha fazla ihtiyacı var" diyen Muhtar Kent'in konuşması, iyimser ve gerçekten umut vericiydi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA