Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Sergen geliyor

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay döneminin en çok çalışan futbolcusu olarak dikkat çeken Sergen, Denizlispor maçında ilk 11'i zorluyor.

Sezon başından beri İspanyol teknik direktör Del Bosque ile yıldızı barışmayan Sergen, Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesi ile adeta yeni bir kimliğe büründü. İdman sevmemesi ile bilinen yıldız futbolcu, Çalımbay döneminde bütün çalışmalara katılırken temposuyla da parmak ısırtıyor. Aşil tendonundaki sakatlık yüzünden devre arasındaki çalışmaları da kaçıran Sergen, şimdi kar-tipi demeden ter döküyor. Beşiktaş'ta ilk 11'de en son ligin 13. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında yer bulan ve ondan sonraki 6 maçta 11'den uzak kalan siyah-beyazlı futbolcunun gözü, Denizlispor karşısında 11'de forma giymek.

Formasını geri istiyor
T
eknik Direktör Çalımbay'ın da Sergen'i Denizlispor maçının ilk 11'inde görevlendirmeyi düşündüğü belirtildi. Sergen ise kendisini çok iyi hissettiğini belirterek, "Denizlispor maçında ilk 11'de oynamak istiyorum. Kendime güvenim tam ve fizik açıdan da çok iyi durumdayım" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA