Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Çok değiştik

Tümer, Rıza hocanın gelmesiyle Beşiktaş'ın kimlik değiştirdiğini söyledi, "Ligi bırakmayacağız" dedi

Beşiktaş'ın 9 kişiyle kazandığı Denizlispor maçının olay ismiydi. Bir penaltı kaçıran, takımını öne geçiren sonra da ikinci sarı kartını görüp atılan Tümer, SABAH'a siyah-beyazlı takımda olanları nelerin değiştiğini A'dan Z'ye anlattı: "Denizlispor maçında kırmızı kart görmemin sebebi penaltıyı kaçırmam. Öyle çok hırslandım ki, hırsımın kurbanı oldum. Gördüğüm 2 kart da doğruydu. Tek tesellim Denizli'yi 9 kişiyle yenmemiz. Çünkü şu dönem en son isteyeceğim şey takımdan ayrı kalmak. Beşiktaş'ın her geçen iyiye gittiğini herkes görüyor. Bundan önemlisi her maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Takımın bu inancı ve hırsı tamamen Rıza hocanın karakterinin yansıması.

G.Saray düşünsün
Önümüzde hepsi birer final olan 15 maç var. Ama bana göre G.Antep ve Sakarya maçlarını kazanmamız çok önemli. O zaman G.Saray maçını tarihi bir dönemeç olarak nitelendiriyorum. Takım arkadaşlarım da öyle düşünüyor. Maçtan önce saçlarımı kestirmem uğur olsun diye değil. Özel bir nedeni yok. Kramponumu ise penaltıyı kaçırdığım için değiştirdim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA