Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Çaremiz yok yeneceğiz

Beşiktaş'ın hocası Çalımbay, F.Bahçe maçı öncesi iddialı: "Değil Kadıköy, Bernabeu'da bile oynasak kazanmak zorundayız" Beşiktaş'ın hocası Çalımbay, F.Bahçe maçı öncesi iddialı: "Değil Kadıköy, Bernabeu'da bile oynasak kazanmak zorundayız"

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçını Kadıköy'de oynayacak olmalarının hedeflerini değiştirmeyeceğini söyledi. Tecrübeli hoca, "Değil Fenerbahçe Stadı, Real Madrid'in Bernabau Stadı'nda bile oynasak farketmez. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Bizim puana daha çok ihtiyacımız var. Öncelikli hedefimiz Trabzon'u yakalamak. Kalan 7 maçta 21 puan istiyoruz" ifadesini kullandı.

Önlem alacağız
F.Bahçe'nin kozlarına karşı önlem alacaklarını söyleyen Çalımbay, "Özellikle duran toplara çalışıyoruz. Bizde herhangi bir olumsuzluk yok. Oyuncularımızdan kendilerini göstermelerini bekliyorum. Bu maç onların çıkış yapacağı maç. Taraftarın beklentisi büyük ve buna karşılık vermeleri lazım" diye konuştu. Rıza Çalımbay, takımdaki eski F.Bahçe 0liler'i oynatıp oynatmayacağı sorusuna ise "Neden oynatmayayım. Öyle bir düşüncem olmadı. Hepsi profesyonel futbolcular" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA